COUPLES EXPERIENCE - 4M / MOZAIEK

Een nieuw concept ontwikkeld door Wouter en Nadine de Vos van de 4e Musketier (4M). Een prachtig weekend waarin jullie geïnspireerd en toegerust worden om samen op een krachtige manier vorm te geven aan jullie relatie. Hierin volgen we Gods idee uit de Bijbel, dat we doorvertalen naar een alledaagse context.

SAMEN

Elke duurzame relatie vraagt investering. Of je nu al jarenlang van elkaar geniet of merkt dat je samen vastloopt. Tijdens de Couples Experience nemen we je mee op een relatieversterkend avontuur - een weekend weg van alle drukte, waarin je samen leuke dingen beleeft en nieuwe herinneringen opbouwt voor de rest van je relatie. Wij nemen je mee langs de belangrijkste elementen van duurzame relaties om je relatie te bestendigen en tot bloei te brengen. Je groeit in verbinding met elkaar, leert elkaar op nieuwe manieren kennen en de situaties die je beleeft tijdens het weekend vormen weer krachtige ervaringen. 

AVONTUUR

Het weekend zal voelen als iets wat je nog nooit eerder samen gedaan hebt. Nieuwe uitdagingen zetten je zintuigen open, je ontdekt nieuwe kanten van jezelf en elkaar en je creëert gezamenlijk herinneringen. 

JE MAAKT EEN REIS ALS STEL

Tijdens het weekend maak je voornamelijk een reis als stel. Het is een weekend weg, je werkt aan jullie eigen relatie en bent niet te veel bezig met de relatie van anderen. Er zijn bepaalde momenten waarin we in kleine groepjes van bijvoorbeeld drie stellen, met elkaar verbinden. Hierdoor heb je ook als het wat moeilijk gaat andere mensen om je heen; mag je leren van elkaar, zo ook herkenning ervaren bij de andere stellen. Gespreksleiders o.a. (onder voorbehoud): Nadine & Wouter de Vos (4M/Mozaiek), Emiel & Danielle Hop (Leiding Mozaiek033), Arjan en Marit Koolhaas, Jan en Leanne van Goch (Leiding Mozaiek010).

VERWERKING & GESPREK

Er zal tijd zijn om de ontvangen input en inzichten te verwerken/ermee aan de slag te gaan (zonder dat je elkaar uren hoeft aan te staren).

            | IN ÉÉN ZIN: EEN RELATIEVERSTERKEND AVONTUUR.

Op 15 september zijn jullie van harte welkom deel te nemen aan dit te gekke weekend dat samen met Mozaiekgemeente Rotterdam (010) wordt georganiseerd!

Data: 15 tm 17 september 2023
Locatie: Ergens in Nederland - Dit blijft een verrassing!
Kosten: €549.-