Doopgetuigenissen doopdienst 10 maart 2019

De dopelingen zijn als volgt verdeeld over de diensten:

9:30 uur 11:45 uur
Angela van de Groep Regina de Graaf
Patrick Poort Miranda van den Berg
Willemien van Boeijen Esther Alberts
Gerjanne Heinen Danielle Hop
Thomas van de Groep Emiel Hop
Kees Ruizendaal Eveline de Jong
   
  Amelius Bos
  John Willekes
  Mascha de Graaf

 

 


Angela van de Groep

Ik ben Angela, getrouwd met Melis en moeder van 3 kinderen: een zoon van 18 en een zoon & dochter (tweeling) van 14 jaar. Ik werk als kapster in mijn eigen salon en op zaterdag help ik bij ’t Stoepje op de markt in Spakenburg.

Miranda van den Berg

Ik ben 48 jaar en ik woon samen met mijn dochter van bijna 19 in Bunschoten-Spakenburg. De afgelopen jaren hebben zo hun tol geëist. Ik heb heftige dingen meegemaakt; ik heb moeten overleven na een pijnlijke scheiding, vechten tegen een tumor in mijn lichaam, vele rechtszaken naar aanleiding van een ontvoering van mijn dochter met als gevolg jarenlang reizen naar Italië om mijn dochter te kunnen zien.

Regina de Graaf

Ik ben Regina, 43 jaar oud en 20 jaar getrouwd met Jan-Wim. Samen hebben we 3 meiden van 18, 13 en 10 jaar. Ik stond afwijzend tegenover de volwassen doop, totdat hier een aantal jaar geleden verandering in kwam door groei in geloof. Hoewel, toen het zo dichtbij kwam dat mijn man zich wilde laten dopen, was ik toch wel even van slag. Moet dat nu?

Esther Alberts

Mijn naam is Esther Alberts. Ik ben 50 jaar, moeder van 4 kinderen en oma van 2 kleindochters. In Nijkerk ben ik door mijn ouders christelijk opgevoed in de Gereformeerd Vrijgemaakte kerk. Als kind ben ik gedoopt en ik ga mijn hele leven naar de kerk. Sinds 3 jaar ben ik lid van Mozaiek0318 en bijna al mijn kinderen kerken ook hier.

Patrick Poort

Ik ben Patrick Poort, 22 jaar jong en getogen in Bunschoten. Doordeweeks programmeer ik voor de kost en in het weekend bezoek ik menig bouwmarkt met mijn vriendin om ons toekomstige huisje te vullen. Momenteel ben ik nog bruidegom in spe totdat ik later dit jaar het ja-woord mag zeggen tegen mijn verloofde Gabrielle Hop.

Gerjanne Heinen

Ik ben Gerjanne, 42 jaar oud en 22 jaar getrouwd met Berry. Ik ben moeder van 3 meiden in de leeftijd van 18, 13 en 12 jaar. Ik ben christelijk opgevoed en daar ben ik mijn ouders dankbaar voor. De laatste jaren ben ik meer op zoek gegaan naar Jezus.

Willemien van Boeijen

Hallo, ik ben Willemien van Boeijen en ik ben 40 jaar. Ik ben getrouwd met Arie. Samen hebben we twee kindjes: Ryfan van 6 en Aron van 1 jaar.

Eveline de Jong

Ik ben Eveline en voor mij is het lied 'It is well' van Bethel Music mijn getuigenis:

Emiel en Danielle Hop

Voor mij (Emiel) is deze doop een stuk gehoorzaamheid aan een Bijbelse opdracht. Vanaf het moment dat Daniëlle zwanger was van onze zoon Thijs -volgende maand wordt hij 20 jaar, de lieverd- ben ik bezig met de doop.

John Willekes

Ik ben John Willekes en ik ben 22 jaar oud. Ik ben vroeg als baby gedoopt en ik ben blij dat mijn ouders me vanaf jongs af aan mee hebben genomen in het geloof. Toen ik een 6 jaar was kreeg mijn vader een ernstige vorm van kanker. Hij heeft dit wonder boven wonder overleefd. Ik wist dat dit alleen mogelijk was door de genade van God.