Doopgetuigenissen doopdienst 1 december 2019

De volgende mensen zullen deze dienst gedoopt worden:

Gerieke van den Akker
Victoria de Graaf
Tineke van de Groep
Christel Kok
Eef van Kooij
Wilnorvens Moreau
Alieke Veldman
Peter Veldman
Lisette Versteeg

 

 

Eef van Kooij

Tijdens de laatste doopdienst kreeg ik zo’n sterk gevoel en verlangen om mij te laten dopen en Jezus de rest van mijn leven te volgen.

Tineke van de Groep

Ik wil mij laten dopen omdat ik in mijn nieuwe leven JEZUS wil volgen en Zijn liefde en licht wil uitstralen.

Victoria de Graaf

Ik wil gedoopt worden, omdat ik bij Hem wil horen en Hem wil volgen op al mijn wegen die ik ga.

Gerieke van den Akker

God zei tegen mij: “Go, go, go, kom in beweging!” Ik heb de knoop doorgehakt en een heel groot verlangen gekregen om me te laten dopen. Ik kan niet meer wachten tot het 1 december is.

Peter Veldman

Door deze doop wil ik laten zien dat ik geloof dat God altijd bij mij is en mij altijd overeind wil helpen wanneer ik val. Daarnaast is dit een statement dat ik God wil laten weten dat ik niets anders wil dan een leven met Hem!

Alieke Veldman

Persoonlijk voel en geloof ik dat dopen een bijbelse opdracht is en God me hiertoe roept. Ik sta op een markeerpunt in mijn leven waarin ik volledig moet vertrouwen op God. Ik wil samen met Hem deze weg gaan en me richten op Zijn toekomst.

Wilnorvens Moreau

Ik wil graag gedoopt worden, omdat God mijn leven heeft gered. Hij heeft de controle en Hij weet hoe mijn leven zal verlopen en welke richting ik op zal gaan. Het feit dat Jezus Zijn leven heeft gegeven en voor mij aan het kruis is gegaan, voor mijn zonden, dat is onbetaalbaar! Ik kan alleen maar dankbaar zijn en mijn leven volledig aan Hem geven, Hem volgen en mij inzetten om meer mensen over Jezus te vertellen en te bouwen in Zijn koninkrijk.

Lisette Versteeg

Door mij te laten dopen wil ik een statement maken in de hemelse gewesten.