doopgetuigenissen doopdienst 20 september 2020

De dopelingen zijn als volgt verdeeld over de diensten:

9:30 uur 11:45 uur
Esther van Koot Harm Gines Dam
Marcel van de Bogert Peter Elzinga
Evelien Mesman Berry Boute
Ilse Bock Renate Boute
Arjen Ruiter  
Jill van de Groep  
Elvanna Heinen  
   
   

Peter Elzinga

Met mijn doop wil ik laten zien dat ik Jezus het stuur van mijn leven in handen geef en dat ik Hem volledig vertrouw en in alles wil volgen. Dat ik door Zijn genade en liefde mijn identiteit mag laten bepalen en van daaruit voluit mag leven. Het is ook een verklaring aan de “kwade geesten in de hemelsferen” (Ef. 6:12) dat zij geen zeggenschap meer over mijn leven hebben.

Harm Gines Dam

Bij Mozaïek ervaar ik tijdens de doopdiensten het bijzondere werk van de Geest. Mijn verlangen groeide om een nieuwe start in mijn leven te maken. Ik wil mijn oude leven en gebrokenheid in het water achter laten en opstaan als een vernieuwd kind van God en Jezus van harte volgen.

Berry Boute

Op 3 november 2019 heb ik God aangenomen als mijn Heer en verlosser en wil ik mijn oude leven afleggen en opstaan in een leven samen met Jezus.

Marcel van de Bogert

Het was overduidelijk wat God met mij van plan was, ik mocht Zijn stem verstaan en daardoor omarm ik het geloof nu met beide armen en met heel mijn hart.

Esther van Koot

Ik ben dankbaar dat ik de vrije keuze heb en deze vanuit mijn hart mag maken, om met hem deze weg te mogen bewandelen. Het is tijd om mijn naam te gaan dragen zoals Hij het bedoeld heeft, net zoals in de bijbel; een vrouw met een bestemming. Want ik geloof, dat alles wat er is gebeurd, een reden heeft. Het heeft mij gevormd, het heeft mijn ogen geopend en het heeft mij doen beseffen tot wie ik nu vandaag de dag ben: ik ben een kind van God, ja, Zijn kind.

Evelien Mesman

Tijdens de Gebedstiendaagse is bij mij een oprecht verlangen ontstaan om me te laten dopen. Ik heb er veel voor gebeden en werd elke keer weer bevestigd in mijn keuze. Ik wil Jezus volgen, ongeacht wat anderen ervan vinden. Mijn identiteit ligt in God alleen.

Ilse Bock

Ik wil mij graag laten dopen, om zo een nieuw leven te beginnen door Jezus te volgen. Jezus is het fundament waarop ik mijn leven wil bouwen.

Renate Boute

Ik wil graag gedoopt worden, omdat ik de rest van mijn leven God zo dicht mogelijk bij mij wil hebben. Ik wil mijn oude leven afleggen en in een nieuw leven opstaan met Jezus Christus. God was al bij mij vanaf ik in de buik zat van mijn moeder en door alle stormen heen was Hij daar om mijn hand vast te houden en waar nodig mij te dragen. Jezus koos mij eerst en nu kies ik met heel mijn hart en heel mijn verstand en met alles wie ik ben voor hem.

Arjen Ruiter

Ik wil me graag laten dopen omdat ik Jezus wil volgen. Ik wil graag doen wat Hij van mij vraagt. Daarom wil ik mijn oude leven begraven en een nieuw leven met Jezus beginnen.

Elvanna Heinen

Mijn naam is Elvanna Heinen en ik ben 20 jaar. Ik woon nog bij mijn ouders in Spakenburg en heb een vriend waar ik gelukkig mee ben en die mij steunt in alles. Verder werk ik in de zorg. Als kind ben ik gedoopt. Nu wil ik er zelf voor kiezen mij te laten dopen. Door de alpha-cursus ben ik meer bezig gegaan met het geloof en ben ik daardoor ook meer onderzoek gaan doen.

Jill van de Groep

Ik wil graag gedoopt worden, omdat ik nog dichter bij God wil zijn.