doopgetuigenissen doopdienst 21 november 2021

De dopelingen zijn als volgt verdeeld over de diensten:

09.30 uur 11.45 uur
Aafke de Jongste Vincent van der Ent
Kevin Drost Heidi Timmer
Janneke Koelewijn Ingrid Kreileman
Henk Koelewijn Richelle Koelewijn-de Jong
Wilco Lokhorst Emma van Eeken
Sharon Worst - Ligtenberg Alec van Ginkel
Irsa Gunnink Kate van Ginkel
Anna ten Brinke Liv van Ginkel
Tim de Graaf Marielle Kocken
 
Jeroen Ruizendaal             Martine Vermeer               
Rianne Petersen  
   
 

 

Wil je een dopeling een kaartje sturen? Zoek diegene op via de Mozaiekapp of klik hier om zijn/haar adres te vinden. (alleen delen van Mozaiek033 zijn geregistreerd)

Henk Koelewijn

Ik wil er nu ook voor Hem zijn en Hem mijn onvoorwaardelijke liefde geven. Deze doop is voor mij een start voor een nieuw leven samen met God.

Janneke Koelewijn

Ik wil mij laten dopen en zeg volmondig JA tegen God! Door de doop zet ik een stap ik mijn nieuwe leven.

Emma van Eeken

Ik heb met veel twijfels rondgelopen afgelopen jaar, maar diep in mijn hart wist ik dat ik Hem wilde aannemen en heb ik de strijd van de twijfels overwonnen met de kracht van de Heilige Geest. Wat aarzel je dan nog? Sta op en laat je dopen! (Handelingen 22:16). Amen!

Irsa Gunnink

Jezus vraagt dit van mij en ik wil Hem volgen en doen wat Hij van mij vraagt. Daarom wil ik mij laten dopen.

Sharon Worst - Ligtenberg

Ik wil Jezus volgen en met Hem leven. Ik geloof dat Hij mijn Redder is en dat ik mag gaan staan op Zijn beloften. Jezus leeft en ik zal leven!

Heidi Timmer

Ik vraag keer op keer of Hij mij wil leiden. Ik wil daar nu gehoor aan geven door de doop, Heer vul mijn hart met Uw glorie, vul mijn hart met Uw aanwezigheid.

Aafke de Jongste

Door de doop mag ik mijn oude leven achter laten en een nieuw leven beginnen met God onze vader en Jezus zijn Zoon. Gelukkig ben je als de Heer je herder is.

Marielle Kocken

Ik wil heel graag gedoopt worden, omdat ik opnieuw geboren ben. Ik weet nu dat God liefde is!

Vincent van der Ent

Dankzij mijn ontmoeting met Jezus tijdens een van de diensten, toen er voor mij gebeden werd, voelde ik zo veel liefde, rust en vrede dat ik niet meer zonder Hem wil leven. Ik kijk er naar uit mijn relatie met Jezus sterker te maken. Ik zie de doop als een belangrijkste stap om aan Jezus te laten zien dat ik hem wil volgen en samen met Hem door het leven wil gaan.

Richelle Koelewijn-de Jong

Ik maak de keuze voor de doop, omdat ik aan de wereld wil laten zien dat ik Jezus wil volgen en het leven wil leiden dat God voor mij bedoeld heeft!

Kevin Drost

Ik wil ‘ja’ zeggen tegen God door mij te laten dopen. Ik wil niets liever dan een leven dichtbij Jezus, mijn overwinnaar!

Wilco Lokhorst

Tijdens een wandeling kwam “laat je dopen” heel sterk in mijn gedachten. Vanuit het niets. Dit komt van God. Dit moet ik doen. Dus, niet meer bij nadenken. Vanaf nu kan het alleen maar mooier worden.

Liv van Ginkel

Als kind ben ik door mijn ouders en de kerk gezegend. Ik ben nu oud genoeg om een eigen mening te vormen en een eigen keuze te maken. Ik wil graag als bevestiging op deze zegen gedoopt worden en mij volledig bij Jezus aansluiten.

Anna ten Brinke

Ik wil me laten dopen omdat ik van Jezus hou en uit hem mijn identiteit wil halen. Hij houd van mij zonder enige twijfel en ik wil met hem door de dood gaan en opstaan in een nieuw leven.

Kate van Ginkel

Ik verlang er al een tijd naar om mij te laten dopen. Met de doop wil ik laten zien dat ik bij de Here Jezus wil horen.

Alec van Ginkel

Ik wil gedoopt worden omdat het in de bijbel staat. Ik wil gehoorzaam zijn aan zijn Woord.

Tim de Graaf

Ik wil gedoopt worden omdat ik God echt heb leren kennen en voor Hem wil kiezen. Ik wil de rest van mijn leven samen met God gaan delen, voor hem leven en mijn oude lichaam en leven achterlaten.

Martine Vermeer

Ik wil Jezus volgen, Hij is mijn voorbeeld. Hij liet zich dopen en zegt tegen mensen volg mij. Daar wil ik gehoor aan geven door mij te laten dopen.

Ingrid Kreileman

“Waar ik ook vandaan kom, hoe mijn week of dag ook was en wat mijn verhaal ook is, hij houdt van mij! “. Ik wil mij laten dopen want ik ben een kind van God, Zijn kind en ik wandel met Hem aan mijn zij en in mijn hart.

Rianne Petersen

Ik wil mij laten dopen als opdracht, niet meer wachten, maar gewoon gaan!

Jeroen Ruizendaal

Ik weet wat mij te doen staat. Ik wil mij radicaal omdraaien. Voor Jezus kiezen op deze dag. Mijn oude leven achter me laten in het water en opstaan in een nieuw leven met Hem. Want dat is de belofte van de Heer. Ik kies om bij Hem te schuilen, want zelf kan ik er helemaal niks van, dat is wel gebleken in mijn leven. En met Jezus is het onmogelijke mogelijk! Zoek en gij zult vinden! Bid en het zal je gegeven worden. Hij die is, Hij die was en Hij die komen zal. De Heer is mijn Herder. Daarom wil ik mij laten dopen, ik kan het niet alleen, ik geef me over. Bekeer u en laat u dopen!