Kerst 2019

Zoals elk jaar kijken we ook nu weer uit naar het moment waarop we met elkaar mogen vieren dat Jezus, de Hoop van de wereld, naar de aarde kwam. 

Op dinsdag 24 december organiseren we twee identieke kerstnachtdiensten om 19.30 uur en 22.00 uur. 

Woensdag 25 december zijn er twee identieke gezinsdiensten om 9.30 uur en 11.45 uur. Tijdens deze diensten zijn er bijdragen van onze kinderen en jongeren. Tijdens de diensten is er crèche voor de allerkleinsten (0-4 jaar).


Veel gestelde vragen
 

VOORAF GRATIS KAARTEN BESTELLEN
Evenals vorig jaar zijn er voor alle kerstdiensten gratis kaarten beschikbaar. Hierdoor voorkomen we dat diensten overvol raken en kunnen we tevens de veiligheid van de bezoekers garanderen. 

KERST BIJ MOZAIEK033: DATA EN TIJDEN

Dinsdag 24 december
19.30 uur
22.00 uur

Woensdag 25 december - Gezinsdiensten
09.30 uur
11.45 uur

Voor alle diensten zijn gratis kaarten te reserveren. 

WIE NODIG JIJ UIT?
Kerst is een uitgelezen moment om je buurman/-vrouw, collega of vriend mee te nemen naar de kerk. Denk daarom bij het reserveren van kaarten ook eens na wie jij wilt uitnodigen voor onze kerstdiensten. 

BELANGRIJKE NOOT 
Bij eerdere diensten is het helaas voorgekomen dat er veel no shows waren. En dat is jammer, zeker omdat we hierdoor ook mensen hebben moeten teleurstellen en dat is juist iets wat we niet met Kerst willen! Er is voor iedereen plaats tijdens een van de diensten. Ga bij het reserveren dus even goed na hoeveel kaarten je daadwerkelijk nodig denkt te hebben!

Tickets 24 december                    Tickets 25 december