YouVersion leesplan

Het leesplan wordt beschikbaar gesteld via de bijbel-app YouVersion. Misschien heb je deze al op je telefoon staan. Zo niet, dan vind je hieronder informatie hoe je deze app kunt downloaden. Vanaf zondag 4 oktober komt bij YouVersion het leesplan 'Mozaiek In de stilte' beschikbaar.

Ga hier direct naar het leesplan van Youversion.

De app YouVersion downloaden: 

Account aanmaken in Youversion:

Een YouVersion account is volledig gratis. Met een account heb je toegang tot het leesplan en kun je samen met anderen - bijv. met je Love-2-Meet groep. je team of met je vrienden- het leesplan volgen en daarop naar elkaar reageren. Je kunt het uiteraad ook in je 1-tje volgen. Als je na het downloaden van de YouVersion app een account wilt maken open je de app en selecteer je  'aanmelden' (poppetje, rechts bovenin) en vervolgens een van de volgende 3 opties:

  1. Aanmelden via e-mail
  2. Aanmelden met Facebook
  3. Aanmelden met Google

Als je jezelf met email wilt aanmelden, dan voer je op de aanmeldpagina je naam en mailadres in en kies je een wachtwoord. Als je je hebt aangemeld, wordt een verificatie-e-mail verzonden naar het e-mailadres dat tijdens het aanmelden is gebruikt. Klik hier voor het aanmaken van een account in YouVersion.